Meniji za izlete po regijah Slovenije
Pohodniška mobilna aplikacija Izleti po Sloveniji
Fotografija posneta na Poreznu za mobilno pohodniško aplikacijo.

Pohodniška aplikacija

Izleti po Sloveniji

Aplikacija vsebuje 226 izletov iz vse Slovenije. Izbrani so s spletne strani vnaravi.si, kjer lahko izbirate med več kot 450 izleti.

Začetna stran mobilne aplikacije.

Plačate samo 1x, ob nakupu. Brez letnih in mesečnih naročnin, ali notranjih nakupov.

Naša aplikacija je drugačna

Brez registracije, brez zbiranja osebnih podatkov, brez reklam, brez interneta

Ko naložite aplikacijo na telefon se z njo vsi izleti, fotografije, gps sledi in ostali podatki naložijo direktno v telefon in tam tudi ostanejo. Zato aplikacija za svoj zagon ne potrebuje interneta kot vse ostale podobne pohodniške aplikacije. Od vas ne zahtevamo registracije in ne zbiramo vaših osebnih podatkov. Naša aplikacija vas ne bo gnjavila z reklamami.

Glavni meni s slovenskimi pokrajinami, povezavo do vnaravi.si in pedometrom.

Aplikacija deluje tudi brez interneta

Vsi izleti so shranjeni v telefonu

Ste se na poti premislili, internetna povezava pa ne deluje? Nič za to, vsi izleti so shranjeni v telefonu. Internetno povezavo potrebujete zgolj za cestno navigacijo in povezavo s spletno stranjo vnaravi.si.

Glavni meni s pokrajinami izletov, linkom do vnaravi.si in pedometrom.

Pregledni meniji, lahka izbira

Velike predogledne sličice, oznake in vgrajen filter

Velike predogledne sličice ter oznake z bistvenimi informacijami o izletu vam bodo pomagale pri hitri izbiri izleta. Z vgrajenim filtrom boste željene izlete našli še hitreje.

Meni mobilne aplikacije z izleti po Sloveniji.
Interaktiven zemljevid izletov po Sloveniji.

Interaktiven zemljevid izletov

Kje je moj izlet?

Ne veste kje se vaš izlet nahaja? Preklopite na zemljevid izletov. Barve ikon vam pomagajo pri hitri izbiri izletov glede na zahtevnost poti. Črna ikona označuje zelo zahtevno pot, rdeča zahtevno, modra lahko in zelena sprehod. Hiter klik na ikono prikaže ime izleta in zahtevnost poti, dolg klik na ikono odpre kartico izleta, z več podatki, navigacijo in kompasom.

Interaktiven zemljevid izletov po slovenskih pokrajinah.

Kartica izleta

Vse informacije, ki jih potrebujemo na poti

Kartica izleta prikazuje našo trenutno lokacijo, našo trenutno nadmorsko višino, ter kakšno višino ter razdaljo moramo še prehoditi do našega cilja. Kompas (rdeč gumb) prikazuje smeri neba in smer našega cilja ter GPS sled za navigacijo po terenu z našo lokacijo. Če povezava s satelitom ne deluje, aplikacija vsebuje tudi natančen opis poti (offline) ter omogoča internetno povezavo do izleta na spletni strani vnaravi.si za še več informacij o gps sledi in za še več fotografij.

Kartica izleta z vsemi informacijami, ki jih potrebujemo na poti.
Cestna navigacija na podlagi aplikacije Google Maps.

Kje se izlet začne?

Včasih je najtežje najti izhodišče

Aplikacija omogoča cestno navigacijo do izhodišča na podlagi prednaložene aplikacije Google Maps. Z enim pritiskom na gumb dobite odgovor na vaše vprašanje.

Cestna navigacija na podlagi aplikacije Google Maps.

GPS navigacija po terenu

Brskajte po izletih glede na GPS sledi

Vse GPS sledi so shranjene v telefonu. Pritisnite na okrogel gumb (zgoraj desno) in aplikacija bo prikazala vašo lokacijo na terenu. Uporabite GPS sledi za brskanje po izletih. S pritiskom na rumen gumb boste brskali po gps sledeh. Nato pritisnite na backpress gumb in že ste v kartici izleta izbrane GPS sledi.

GPS sled po kateri nas vodi aplikacija.

Resnično preprosta uporaba

Uporabljajte backpress, oziroma "nazaj" gumb od telefona

Želite iz menija izletov v zemljevid izletov? Pritisnite backpress gumb. Želite iz kartice izleta v meni izletov? Pritisnite backpress gumb. Želite ugasniti kompas? Pritisnite backpress gumb... Želite v osnovni meni s pokrajinami? 2x hitro pritisnite na backpress gumb.

Aplikacija vsebuje kompas, ki kaže smeri neba in smer vrha, kamor hodimo.

Katera gora je prava?

Kompas kaže tudi smer našega izleta

Vas je ujela megla, ne veste, katera gora je prava? Nič za to, kompas kaže tako smeri neba kot smer našega cilja.

V aplikaciji je kompas, ki kaže smeri neba in smer naše gore.

Natančni opisi izletov

Opisi poti na voljo tudi brez interneta

Ne veste ali je izbrani izlet primeren za vas? Internet ne deluje? Nič za to. Aplikacije vsebuje natančne opise poti shranjene v telefonu, ki so vam vedno na voljo tudi brez internetne povezave.

Na voljo so natančni opisi izletov.
Pedometer razširi uporabo aplikacije na vsakodnevne opravke.

Pedometer

Za hribe in za vsak dan

Aplikacija vsebuje tudi pedometer. S tem se njena uporaba razširi na vsakodnevne poti. Za bolj točno štetje korakov in razdalje uporabljajte drsni gumb.

Aplikacija vsebuje tudi pedometer.


226 izletov, ki jih vsebuje trenutna različica aplikacije ...

Vračilo kupnine

Aplikacija se prodaja na trgovini Google Play po pogojih trgovine Google Play. Vračilo denarja za nakup aplikacije lahko zahtevate 48 ur od njenega nakupa na Google Play trgovini. Kako zahtevati kupnino (refund) si preberite na sledeči povezavi: vračilo kupnine.

Kaj je novega?

8.12.2021 - Dodali smo 20 novih izletov.
Gorenjska: Ajdna, Uršlja gora, Sveti Peter nad Begunjami, Veliki Rogatec, Konj, Sveti Tomaž nad Praprotnim, Sveti Ožbolt, Pasja ravan, Peračica, Klobuk
Dolenjska: grad Turjak, Lavričeva koča, grad Šumberk, Radensko polje, Piramida na Liscu, Kočevsko jezero, Sveta Marjeta na Golem, Ribniki doline Drage, Veliki Osolnik, Žeželj

30.12.2021 - Dodali smo 32 novih izletov.
Gorenjska: Ojstrica, Orle
Primorska: Tigrovska pot, Volnik, Golič, Mazurinov mlin, Obelunec, Slap na Idriji, Na gradu, Globočak, Divje babe, Izviri Ljubljanice
Posavje: Žagarski vrh, Obolno, Reka Rača, Babna gora, Vače, Gruska jama, Sveta Ema, Lurška jama, Grad Kunšperk, Grad Pišece
Štajerska: Kapelski vrh, Koča na Pesku, Velika Kopa, Kremžarjev vrh, Vrh Jelovic, Stenica, Grad Konjice, Tromejnik, Bukovniško jezero, Sveta Trojica

11.01.2022 - Izboljšana uporabniška izkužnja.
Markerji v mapi so sedaj obarvani v štirih različnih barvah, ki označujejo zahtevnost poti: črna - zelo zahtevna pot, rdeča - zahtevna pot, modra - lahka pot, zelena - sprehod.
Regije izletov v aplikaciji so usklajene s podregijami izletov na spletni strani https://vnaravi.si.

09.06.2023 - Dodali smo 16 novih izletov.
Gorenjska: Pristovški Storžič, Okrešelj, Komen, Koča na Travniku, Črno jezero, Matkov kot, Sveti Lenart na Rebri, Sveti Primož nad Ljubnim
Primorska: Tabor nad Erzeljem, Škocjanske jame, Hleviška planina, Velika Špička
Štajerska: Framski slap Skalca, Hudičeve skale, Rački ribniki, Ruška koča